Jak to działa?

Jak działa formularz zgłoszeniowy?

Wypełnij formularz
zgłoszeniowy
Potwierdź zgłoszenie otrzymanym kodem SMS
Odbierz telefon od Doradcy
i skorzystaj z oferty

Polityka prywatności

Dla CAPITAL SERVICE S.A. ogromne znaczenie ma zapewnienie prywatności osób odwiedzających stronę internetową www.kredytOK.pl oraz zapewnienie bezpieczeństwa ich danych osobowych podczas korzystania z naszej witryny internetowej. Spółka posługuje się w tym zakresie przyjętymi standardami technicznymi i właściwymi przepisami prawa tj.: w szczególności Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm.).

W związku z powyższym poniżej przedstawiamy wyjaśnienia dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych użytkownikówserwisu internetowego www.kredytOK.pl.

Administratorem danych osobowych osób korzystających ze strony www.kredytOK.pl jest CAPITAL SERVICE S.A. z siedzibą w Ostrołęce, przy ul. Janusza Korczaka 73, 07-409 Ostrołęka, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Miasta Stołecznego Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000407127, NIP 758-235-17-11, kapitał zakładowy w wysokości 4.000.000 zł (w całości wpłacony).

Dane uzyskiwane przez CAPITAL SERVICE S.A. poprzez stronę www.kredytOK.pl

CAPITAL SERVICE S.A. zbiera dane osobowe wyłącznie w celu podjęcia działań niezbędnych do zawarcia i realizacji umowy. Zgromadzone dane osobowe użytkowników obejmują:

  • imię i nazwisko,
  • telefon,
  • adres email,

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne do zawarcia Umowy.

Podanie nieprawdziwych informacji i danych, wprowadzające CAPITAL SERVICE S.A. w błąd, może rodzić odpowiedzialność karną.

Dane osobowe użytkowników przetwarzane są przez CAPITAL SERVICE S.A. zgodnie z udzieloną zgodą oraz w prawnie usprawiedliwionym celu lub na podstawie ustawowych przesłanek dotyczących przetwarzania danych osobowych.

Powyżej wymienione dane udostępniane przez użytkowników serwisu www.kredytOK.pl są chronione i będą przetwarzane przez CAPITAL SERVICE S.A. przez okres niezbędny do wykonywania Umowy. Ponadto – tylko wówczas, gdy jest to zgodne z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych oraz innymi obowiązującymi przepisami prawa.

Osoba, która podała swoje dane osobowe, ma w każdym czasie prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania swoich danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia ze zbioru danych CAPITAL SERVICE S.A. S.A., jeśli zajdą przesłanki, o których mowa w art. 32 ust. 1 pkt 6) Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Przetwarzanie danych osobowych za pośrednictwem strony internetowej www.kredytOK.pl polega na pobieraniu danych z wypełnianych przez użytkowników formularzy w celu otrzymania informacji lub złożenia wniosku o zawarcie Umowy.

Wykorzystywanie dostarczonych danych

Podane dane osobowe przetwarzane są w celu wykonania Umowy, we własnym celu marketingowym (dotyczącym produktów i usług administratora danych osobowych), w związku z przeprowadzaniem badań w celach księgowych, statystycznych i archiwalnych, w tym także po rozwiązaniu lub wygaśnięciu Umowy.

 

Przekazywanie uzyskanych danych innym podmiotom

CAPITAL SERVICE S.A. nie udostępnia zebranych danych osobowych użytkowników serwisu www.kredytOK.pl osobom trzecim z wyłączeniem organów wymiaru sprawiedliwości i organów administracji państwowej, jak również z wyłączeniem okoliczności, gdy jest to niezbędne w celu realizacji Umowy – w takim wypadku CAPITAL SERVICE S.A. może udostępnić dane osobowe firmom kurierskim i pocztowym, windykacyjnym oraz Biurom Informacji Gospodarczej.

Pliki Cookies

Serwis www.kredytOK.pl korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies, które pozwalają zwiększać wygodę użytkowników. Z plików cookies mogą także korzystać współpracujący z CAPITAL SERVICE S.A. reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Dla wygody użytkowników strony internetowej założyliśmy, że zgadzają się oni z tym faktem, jednak zawsze mogą wyłączyć tę opcję w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci komputera. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług w ramach naszego serwisu internetowego, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych na stronie internetowej www.kredytOK.pl.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu optymalizacji korzystania ze stron internetowych oraz dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do potrzeb użytkowników. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika strony internetowej oraz tak je wyświetlić, aby były dostosowane do jego indywidualnych potrzeb. Ponadto mają na celu tworzenie statystyk pomagających analizować, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co pomaga w poprawianiu ich zawartości. Pliki cookies nie zawierają danych pozwalających na identyfikację użytkownika, co za tym idzie nie służą do przetwarzania danych osobowych.

Możliwe zmiany

CAPITAL SERVICE S.A. zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności. W przypadku wystąpienia takich zmian użytkownicy będą informowani o tym fakcie w widoczny sposób na stronie www.kredytOK.pl. Prawa użytkowników nie będą wówczas ograniczane w żaden sposób bez wyrażenia przez nich zgody. Wprowadzone zmiany nie wpłyną na najważniejszą zasadę polityki prywatności, która stanowi o nieudostępnianiu osobom trzecim zgromadzonych przez serwis danych użytkowników.

Kontakt

W przypadku pytań użytkowników odnośnie stosowanej przez CAPITAL SERVICE S.A. Polityki Prywatności, prosimy o kontakt pod numerem infolinii 601 500 500 lub pocztą elektroniczną na adres: kontakt@kredytok.pl.

Zamknij cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej “Polityce prywatności”.